12 травня 2020, 17:00, ЗЗР

Суперпропозиція на маркетплейс SuperAgronom.com: фунгіциди та гербіциди для захисту врожаю

Фунгіцид Абакус — це препарат, що гарантує тривалий та надійний контроль широкого спектру найнебезпечніших хвороб зернових колосових, кукурудзи, сої та цукрових буряків, а також підсилює фотосинтетичну активність рослин. Його застосування має комбіновану дію на рослини: фізіологічні ефекти зменшують вплив стресових умов і сприяють оптимізації показників урожайності, що в цілому веде до збільшення врожаю і його якості.

Фунгіцид Рекс Дуо — це гарантований захист колосу зернових та листя цукрових бурякiв, висока системнiсть, що сприяє захисту нових частин рослини та надiйність, адже препарат працює за умов низьких температур та високої вологості повітря. 

Фунгіцид Рекс Плюс — вдале поєднання діючих речовин, що гарантує ефективний захист посівів від хвороб на початку вегетації. Перевагами препарату є швидке поглинання та розподіл у рослині, висока ефективність як за низьких, так і високих температур. Захисний період – від 3 до 5 тижнів.

Гербіцид Базагран — це один гербіцид для захисту багатьох культур. Цей препарат —  високоселективний контактний післясходовий гербіцид для контролю однорічних дводольних бур’янів. Має високу селективність до культурної рослини, а також забезпечує підвищення урожайності та має високу економічну ефективність.

Фунгіцид Піктор — це висока біологічна, економічна та фунгіцидна ефективність завдяки наявності двох інноваційних діючих речовин з різних хімічних класів. Препарат володіє найвищою активністю проти збудників склеротиніозу, фомозу, альтернаріозу та інших захворювань ріпаку. Забезпечує тривалу профілактичну та лікувальну дію, а ще впливає на зниження втрат перед та під час збору врожаю. 

Фунгіцид Альто Супер 330 EC — це широкий спектр контрольованих хвороб, швидка лікувальна та тривала профілактична дія, що дозволяє попередити проникнення збудника та зупинити його розвиток навіть після ураження рослини. Містить високосистемні діючі речовини, які швидко проникають і поширюються по всій рослині, захищаючи нові листки. Норма витрати робочого розчину: штанговий обприскувач — 150–200 л/га, авіаобприскування — не менше 50 л/га.

Гербіцид Експрес контролює широкий спектр бур'янів, в тому числі амброзію, бодяки, осот та ін. Післясходове застосування препарату дозволяє коригувати дозування, а при необхідності готувати бакові суміші. Швидко розкладається, не залишаючи залишків в продукції і навколишнього середовища.

Гербіцид Євро-Лайтнінг — післясходовий препарат на соняшнику з широким спектром дії. Це одна обробка за весь вегетаційний період, знищення злакових та дводольних бур’янів, в тому числі найбільш проблемних (вовчок, осот, амброзія тощо) Його ефективність практично не залежить від кількості опадів – діє через листя та довготривало через ґрунт. 

Гербіцид Базагран Мце високоефективний післясходовий гербіцид для знищення широкого спектру дводольних бур’янів. Високоселективний. Дозволений до застосування в посівах зернових з підсівом конюшини. Норма витрати препарату на зареєстрованих культурах: 2-3 л / га.