22 лютого 2024, 12:00, ЗЗР

Контроль хвороб, шкідників і бур'янів: з'явилися подробиці про нові ЗЗР бренду Агрохімічні технології

Про це SuperAgronom.com повідомила пресслужба компанії.

Ауріс забезпечує захист від фузаріозу і септоріозу колоса, та суттєво знижує рівень мікотоксинів у зерні. Продукт також контролює найбільш небезпечні хвороби листя пшениці (піренофороз, септоріоз, види іржі, борошнисту росу та інші). У посівах ріпака препарат контролює фомоз, альтернаріоз, борошнисту росу, та має виражені рістрегулюючі властивості. 

Зі слів виробника, застосування Ауріс дозволяє знищувати збудники на різних етапах інфекційного процесу, що гарантує довготривалий захист зернових колосових культур — до 4 тижнів. Продукт можна застосовувати як в Т2 для захисту прапорцевого листка від шкодочинних хвороб листя, так і в Т3/Т4 — для посиленого контролю фузаріозу колоса в регіонах із надмірними опадами.

Читайте також: Протруйники насіння на SuperAgronom.com: ТОП-20 найпопулярніших за 2023 рік

Еміприд Про має ові-ларвіцидну дію. Він діє на шкідника на ранніх стадіях розвитку (яйцекладка — відродження личинок).  Це дає можливість знищити гусениць лускокрилих шкідників до того, як вони встигнуть завдати посівам значної шкоди.

«Еміприд Про має швидку та тривалу дію. Гусениці лускокрилих шкідників перестають харчуватися вже за 4 години після внесення, а за 1-4 доби комаха гине. Шкідники з інших рядів припиняють харчування за 10-15 хв і їх загибель настає через 2-3 години. При цьому захисний ефект триває до 3 тижнів, що дає можливість зменшити кількість інсектицидних обробок», — каже виробник.

Цікаво, що формуляція Еміприд Про розроблена спеціально для внесення дронами. А комбінація діючих речовин з різним принципом дії забезпечує відсутність резистентності.

«Таке поєднання діючих речовин потужно контролює широкий спектр бур’янів, і при цьому має м’яку дію на культуру без використання додаткових антидотів. Завдяки зменшенню норми флуметсуламу у Трайдента відсутні обмеження у сівозміні: відсутня післядія на сою, ріпак, соняшник», — пояснюють в компанії.

Крім того, Трайдент має широке вікно застосування. Продукт селективний до пшениці від 2-3 листків до прапорцевого листка пшениці, та до ячменю від 2-3 листків до виходу прапорцевого листка ячменю. Ефективний у широкому діапазоні температур від 8 до 25°С.

Нагадаємо, названо фунгіцид, який ефективно контролює ряд хвороб після їхнього прояву.

Меланія Несмачна, SuperAgronom.com