30 липня 2019, 12:00, Україна

Школа аграрного диктатора Юрія Дробязко достроково завершила набір студентів

Не встигли ми розмістити новину про набір людей на дворічний хардкор-курс для підготовки агротехнологів і агроменеджерів нового покоління, як на організаторів посипався справжній град заявок.

Початковий план зібрати курс з 20 аграрних «камікадзе» довелося на ходу розширювати до 40. При цьому, залишилося ще 50 відкладених заявок та додатково було організовано окремий жіночий батальйон «Польові котики». Незважаючи на досить жорсткі умови індивідуальних тестів і шок-співбесід, бажаючих стати учасником шАД виявилося все одно більше, ніж можливостей ініціаторів проекту.

«Набір було закрито наприкінці минулого тижня. Для тих, хто не встиг до нас на курс — повернемося знову наступного року», — підкреслили організатори.

Ми натякали, але спеціально до останнього не відкривали секрет, хто ж є тим самим Диктатором технологій. Якщо ви випадково пропустили заголовок, то повторимо — аграрним гуру стане власник «Аграрної технологічної компанії» Юрій Дробязко. Той самий чоловік, який першим завіз в Україну сою, заснував один з найефективніших агрохолдингів країни і вважається одним з ТОП-біотехнологів СНД.

Читати по темі:

За словами організаторів, до процесу навчання будуть залучатися кращі фахівці України, а в лекційних заняттях — видатні світові вчені і практики. Сподіваємося, що до випуску успішно дійдуть всі курсанти, а у вітчизняному АПК вже скоро будуть світитися нові зірки.