6 березня 2019, 15:15, ЗЗР

BASF вироблятиме в Європі фунгіциди на основі Revysol®

Як зазначають в BASF, нова фунгіцидна інновація Revysol® — перший ізопропанол-азол на світовому ринку. Його реєстрація у Європі дасть змогу сільгоспвиробникам вирішити проблему резистентності та оптимізувати виробничі процеси.

«Аграрії шукають інноваційні та сталі рішення для покращення виробничих процесів. Revysol® дозволить ефективніше управляти господарством та зменшить погодні ризики. Завдяки йому аграрії будуть отримувати вищі та стабільніші врожаї, які максимізують їхні доходи», — повідомив Лівіо Тедескі, старший віце-президент підрозділу Agricultural Solutions BASF у країнах Європи, Близького Сходу, Африки та СНД.

Першим BASF реєструє препарати на основі Revysol® для зернових, оскільки вони займають понад 50% оброблюваних земель в Європі. Це дозволить високоефективно боротися з таким хворобами, як септоріоз злаківіржа пшениці або рамуляріоз ячменю. У подальшому препарати на основі Revysol® реєструватимуть для таких культур, як олійний ріпак, кукурудза, фрукти та овочі, а також виноград.

«Для розробки Revysol® ми застосували всю експертизу, яку маємо щодо фунгіцидів, досвід співпраці з регуляторними органами, а також напрацювання в напрямку сталого розвитку. Саме це було необхідно, щоб створити надефективний препарат, що відповідає високим нормативним вимогам. Ми дуже задоволені, що препарат отримав схвалення в ЄС, це позитивно вплине на його подальшу реєстрацію по всьому світу», — зауважив Юрґен Олдевем, старший віце-президент з питань безпеки та реєстрації продукції підрозділу Agricultural Solutions BASF.

Очікується, що Revysol® стане новим блокбастером у сегменті фунгіцидного захисту компанії BASF, а його потенціал пікових продажів вимірюється в понад 1 мільярд євро. Окрім Європи, BASF подав заявку на реєстрацію Revysol® у країнах Азійсько-Тихоокеанського регіону, Північної та Південної Америки для більш ніж 40 сільськогосподарських культур.