11 лютого 2019, 08:30, ЗЗР

UKRAVIT презентувала новий фунгіцидний протруйник для зернобобових культур

Препарат знищує збудників грибкових хвороб як на поверхні насіння (екзогенна інфекція), так і всередині (ендогенна інфекція), ефективно захищає кореневу систему, сходи та безпосередньо рослину і навіть контролює повторне інфікування, повідомляють в UKRAVIT.

«Безпечність використання та виняткова ефективність при низьких нормах витрати роблять флудиоксоніл провідною молекулою в захисті насіння зернобобових культур. Він обережно поглинається рослиною і блокує ріст міцелію гриба, внаслідок чого той гине. За рахунок такої дії препарат контролює широкий спектр патогенів — ґрунтову на насіннєву інфекцію Fusarium, пліснявіння насіння та аскохітоз і має тривалий захисний період», — зауважив Олександр Мигловець, керівник департаменту захисту прав клієнтів компанії.

Великою перевагою Рестлера є те, що його можна застосовувати одночасно з інокулянтами, а також у бакових сумішах з іншими фунгіцидними (Баріон, Ультрасил) та інсектицидними протруйниками (Екзор, Матадор). А надзвичайно висока толерантність до культури гарантує безпечний повноцінний розвиток посівів на ранніх стадіях росту та розвитку.

Читати по темі: Олександр Мигловець: Якщо економити, то не втрачаючи продуктивності