22 серпня 2017, 10:15, Насіння

КВС-УКРАЇНА представила оновлену лінійку гібридів кукурудзи UNIQUEDENT

Тепер, крім гібридів КАНЬЙОНСКВС 2323 і КВС 2370, туди доданий ще КЕЛТІКУС, який є ремонтантним, з дуже швидкою вологовіддачею, а також відрізняється високою стійкістю до посухи.

Крім того, гості могли переконатися ще і в холодостійкості представлених продуктів завдяки результатам лабораторного cold-тесту.

Микола Дрозд, головний агроном господарства «Явір» поділився досвідом співпраці з компанією «КВС-УКРАЇНА».

«Ми співпрацюємо з компанією «КВС-УКРАЇНА» уже сьомий рік поспіль. Почали з насіння цукрових буряків, поступово наша співпраця розширювалося і зараз, від загальної площі наших посівів, 30% кукурудзи і 30% цукрових буряків — це насіння KWS. Максимальні результати, які ми отримували з їх гібридами — це 12 т/га по кукурудзі. В цьому році сіяли КРАБАСКВС 2370 і КЕРБЕРОС. Головними перевагами для нас є те, що у цих гібридів висока врожайність і дозрівання проходить в домовлений термін, ФАО збігається. Насіння від «КВС-УКРАЇНА» входять в трійку наших лідерів», — наголосив Микола Дрозд.

Відзначимо, що після презентації гібридів кукурудзи UNIQUEDENT, гості змогли насолодитися розважальною програмою і встановити нові рекорди разом з Федерацією стронгменів України.