2 лютого 2024, 10:02, Добрива

Придбання добрив до посівної за вигідною ставкою — партнерська програма ПУМБ та Тімак Агро Україна

Як повідомляє пресслужба ПУМБ, у рамках партнерської програми виробника та банку аграрії зможуть не тільки підвищити рентабельність та врожайність культур свого господарства, а й підготуватись до весняно-польових робіт, внесення добрив на вигідних умовах.

«Вже зараз агровиробники можуть придбати всю необхідну продукцію «Тімак Агро Україна» за пільговою ставкою від 0,01% річних із адаптованим до сезонності графіком погашення, без сплати комісії за надання кредиту. Весь процес фінансування — простий та прозорий та не вимагає проведення оцінки і нотаріального оформлення заставного майна», — зазначено у повідомленні.

Зазначається, що асортимент «Тімак Агро Україна» налічує більше 50 продуктів мінерального живлення та біостимуляції різних видів, тож стане у пригоді як при вирощуванні польових культур, так і для галузей плодово-ягідництва та овочівництва. До його переліку входить така відома продукція, як комплексні гранульовані добрива серії Eurofertil, Duofertil, Eurocereal, Timacstart, азотно-сірчані добрива лінійки Sulfammo, мікрогранульовані стартові добрива Physiostart та Greenstart, рідкі стартові добрива Brio, водорозчинні добрива лінійки KSC, біостимулятори бренду Fertiactyl, Seactiv, Astelis та Maxifruit і інші.

Дізнатися більше про умови кредитування купівлі добрив у ПУМБ можна, перейшовши за посиланням або зателефонувавши по номеру гарячої лінії: 0 800 501 275.

Алла Гусарова, SuperAgronom.com

Читати також: Підходи до систем живлення рослин: що змінилось за останні 20 років?