31 жовтня 2023, 09:06, ЗЗР

BASF презентував діючу речовину Ревісол® — перший ізопропанол-азол на ринку

Про це повідомляє пресслужба BASF.

Зазначається, що Ревісол®— інноваційна фунгіцидна діюча речовина для захисту рослин. Молекула відкрита і розроблена компанією BASF з метою забезпечення лікувального та тривалого профілактичного захисту у боротьбі з широким спектром грибних хвороб та придатна до застосування на багатьох культурах.

«Українські аграрії зіштовхуються з численними викликами. Сьогодні вони мають враховувати не тільки погодні умови, а й безпеку, наявність трудових ресурсів та обмеження у збуті продукції, що впливає на прибутковість галузі. Наша ціль — сприяти розвитку агровиробництва, впровадженню передових і водночас доступних технологічних рішень та інноваційних продуктів на вітчизняному ринку. Тепер до обраної схеми захисту аграрії зможуть додати препарати з діючою речовиною Ревісол®. Ревісол® уособлює наше постійне прагнення надавати рішення, які відповідають реальним потребам фермерів, дотримуючись нашої відповідальності за збереження навколишнього середовища», — поділився Микола Мілієнко, керівник відділу маркетингу BASF Agricultural Solutions.

Читати також: Ставки на сою і зменшення посівних площ під озимою пшеницею: як минає сезон 2023 на Львівщині

Як зазначається, під час створення нових формул та засобів захисту рослин BASF дотримується надвисоких європейських регуляторних стандартів, водночас допомагаючи аграріям отримувати доступні рішення. Ревісол® розробка поєднує у собі високі результати у боротьбі з хворобами із вимогами ЄС до безпеки та екологічної стійкості.

«Препарати із діючою речовиною Ревісол® гнучкі у внесенні, адже будуть ефективні як за низьких температур (від 4°C), так і стійкі до змивання та сонячного УФ-випромінювання. Ізопропанол-азол дозволяє ефективно пригнічувати грибкові хвороби на широкому спектрі культур незалежно від погодних умов. Ревісол® формує запаси у внутрішній частині листка, а їхнє повільне вивільнення сприяє довготривалому захисту рослини. Так можна знизити кількість фунгіцидних обробок за сезон та збалансувати якісний врожай із помірними інвестиціями у нього», — йдеться у повідомленні.

Алла Гусарова, SuperAgronom.com

Читати також: Посівна озимих в умовах ґрунтової посухи: як справляються аграрії Волині і Хмельниччини