23 грудня 2021, 14:05, Добрива

Сульфат амонію серії UMiD БІО на 15% ефективніший від традиційних добрив — думка

Про це йдеться у матеріалі «Крістіан Єригін: Наша ціль — забезпечити український ринок якісним сульфатом амонію власного виробництва».

«Ми навчилися виготовляти якісний сульфат амонію на українському ринку, та ми рухаємося далі і завдяки діям із вдосконалення продукту наше підприємство досягло суттєвого ефекту. Наприклад, наразі ми готуємо новий продукт для ринку — модифіковане добриво з вмістом мікроелементів і стабілізаторів, сульфат амонію серії UMiD БІО та нові комплексні добрива з вмістом кількох елементів живлення. Нові добрива УМД об’єднані в лінійку назвою UМiD, які можна віднести до сегменту сульфату амонію та на які ми бачимо додатковий попит через наявний дефіцит подібного продукту на українському ринку», — говорить Крістіан Єригін, комерційний директор компанії Recycling Solutions.

За його словами, UMiD БІО — це азотно-сірчане добриво з органічною основою та вмістом грибкових та мікробних препаратів, яке буде працювати як своєрідна біологічна помпа, що накопичує вологу та віддає її рослинам саме в той час, коли це потрібно.

Читати по темі: Ніл Кінсі розповів про правильне внесення сульфату амонію під кукурудзу

«Крім того, ми плануємо запуск у виробництво СульфАміду, який характеризується поєднанням двох форм азоту в одній гранулі (амідної та амонійної) і сірки. Також готуємося випустити модифікований сульфат амонію з додатковим вмістом мікроелементів, таких як цинк, бор та ін. Наразі ми вже дослідили ефект від наших добрив, який можна порівняти з ефектом від застосування рідких добрив. Всі ці продукти ми готуємо до сезону 2022/23», — зазначає пан Крістіан.

Він також наголосив, — дослідження довели, що застосування добрив цієї лінійки підвищує врожайність на 10-15% порівняно до ефекту від традиційних добрив.

«Ми працюємо з декількома науково-дослідними інститутами, які проводять для нас дослідження. Після отримання позитивних результатів випробування, ми тестуємо продукт на полях клієнтів. Зазвичай це аграрії, які люблять експериментувати та впроваджувати у виробництво щось нове. Ми відкриті для подібної співпраці з усіма клієнтами», — підкреслив комерційний директор компанії Recycling Solutions.

Детальніше про ринок сульфату амонію в Україні читайте у матеріалі на SuperAgronom.com.