16 грудня 2020, 15:30, ЗЗР

Компанія DEFENDA розширила портфель ЗЗР новими продуктами

«На сьогодні компанія має близько 65 продуктів. До преміальної лінійки генеричних засобів захисту рослин відносяться відомі на ринку препарати — гербіциди Сумаро, Аксакал, Бетагард, Напалм і Сора-Нет, фунгіцидиМеценат і Абсолют, і інсектицидиБомбардир, Альфа Супер» — розповів Сергій Борисов.

Фахівець відзначив, що LNZ Group виводить нові препарати тільки тоді, коли бачить в них необхідність. Щорічно компанія випускає близько 3-5 нових препаратів і 2020 рік не став вийнятком із правил. 

«Компанія LNZ Group відштовхується від потреб ринку. Ми не біжимо за модними тенденціями, а розробляємо те, чого потребують аграрії", — підкреслив фахівець.

Читати по темі: Ексклюзивні гібриди соняшнику Strube з’являться на українському ринку.

В цьому році було випущено такі препарати: системний гербіцид Айлар для боротьби з дводольними бур’янами, Форіт (флуроксіпір) для тих зон, в яких розвивається берізка, гербіцид Фосінор з діючою речовиною глюфосинат амонію. З протруйників компанія представила препарати Тефут, Тефут Голд, Тефут Про, які мають в складі тефлутрин, щоб була повна лінійка інсектицидних протруйників для насіння. Також на українському риноку з'явився піногасник Пайот.

Айлар — системний гербіцид для боротьби з дводольними бур’янами з діючою речовиною аклоніфен. Застосовується як ґрунтовий гербіцид, так і по вегетації на соняшнику у фазі 2-4 справжніх листків культури.

Форіт — системний гербіцид (д.р. флуроксіпір 330 г/л) був випущений в першу чергу як високоефективний препарат для контролю проблемних дводольних бур’янів таких як берізка польова, підмаренник чіпкий, види горчаків на всіх етапах їх розвитку.

Інсектицид Тефут (д.р. тефлутрин 1,5 г/кг) призначений для захисту с/г культур від комплексу ґрунтових шкідників, за винятком нематод.

Тефут Про (Д.В тефлутрин, 200 г/л), Тефут Голд (д.р. тіаметоксам 200 г/л + тефлутрін 80 г/л) — це інсектицидні протруйники з фумігантним ефектом. Ці продукти забезпечують зменшення проблемних місць в технологіях захисту культур.

Фосінор — це десикант, маловідомий в Україні продукт, з діючою речовиною глюфосинат амонію. В окремих країнах світу продукти, які мають в своєму складі гліфосат заборонені до застосування. Фосінор, в свою чергу, виводиться на ринок з метою замінити такі продукти. Незважаючи на те, що в Україні такі препарати ще дозволені, компанія LNZ Group вважає необхідністю дотримуватися світових тенденцій.

Пайот —це піногасник. Виходячи з того, що в різних куточках нашої країни різна якість води, під час приготування робочих розчинів утворюється піна, яку потрібно прибирати, ми постаралися підібрати універсальний препарат для всіх типів води.

Спікер зазначив, що LNZ Group виготовляє препарати тільки на заводах мультинаціональних компаній, які виробляють і діючу речовину, і формуляцію, а також мають міжнародну реєстрацію.

Також продукти DEFENDA проходять систему сертифікації за міжнародними стандартами. Крім того компанія перевіряє кожну партію препаратів на відповідність якості.