1 жовтня 2020, 13:10, Добрива

Скориставшись програмою пільгового кредитування аграрії зможуть придбати РКД на вигідних умовах

В рамках програми «Партнерський Альянс», сільгоспвиробники зможуть скористатися пропозицією на придбання Рідких Комплексних Добрив від виробника «УТК Хімальянс», а також комплектів по переобладнанню техніки під їх внесення на вигідних умовах фінансування по зниженим відсотковим ставкам — від 10,3% річних у гривні.

Програма кредитування включає в себе широкий асортимент РКД від «УТК Хімальянс», серед яких:

«Для досягнення найкращих результатів від використання рідких комплексних добрив, «УТК Хімальянс» пропонує комплекти по переобладнанню ґрунтообробної техніки для внесення добрив на глибину, а також сівалок під внесення стартових добрив в посівне ложе, або за технологією 5х5. Спеціалісти компанії допоможуть підібрати оптимальні рішення для Вашої технології живлення рослин», — повідомили в компанії «УТК Хімальянс».

Слід зазначити, що запропонована програма «Партнерський Альянс», надає малим і середнім фермерським господарствам прямий доступ до продукту РКД від виробника та можливість користуватись вигідним фінансовим інструментом від «Банку Альянс» — пільговим кредитуванням. Фінансування за вищевказаною програмою обмежується мінімальною сумою в 300 тис. грн. При цьому, позикові кошти надаються клієнтам з банком землі від 150 га до 20 тис. га.

«Банк Альянс» намагається бути корисним для широкого кола аграріїв, з можливістю надання прозорого доступу до позикових коштів для клієнтів з банком землі від 150 га до 20 тис. га. З точки зору економічної доцільності та економії ресурсів фінансування за програмою обмежується мінімальною сумою в 300 тис. грн. Якщо говорити про середні терміни розгляду заявки, то він близько 5 робочих днів. Треба враховувати такі моменти як відкриття рахунку, підготовка договорів, оформлення застави і т.п. Це додатково 2 дні на саме оформлення угоди», — йдеться в повідомленні банку.