12 лютого 2020, 08:00, Добрива

Українські добрива буде представлено на виставці органічної продукції BioFach у Німеччині

Цього року на BioFach Агрофірма «Гермес» вже вкотре представлятиме свою унікальну продукцію — добрива на основі вермікомпосту. Свого часу АФ «Гермес» була першою українською компанією на виставці BioFach.

Добрива компанії вже чверть століття працюють в Україні, де добре відомі під загальною назвою Гумісол та користуються заслуженою повагою споживачів.

Добрива Гумісол успішно застосовуються у різних кліматичних та ґрунтових зонах на різноманітних сільськогосподарських культурах.

Вироблені на основі вермікомпосту добрива АФ «Гермес» містять на фоні гумінових речовини макро- і мікроелементи, фітогормони, амінокислоти, вітаміни, корисну мікрофлору. Наразі компанія має у портфелі також серію добрив Гумісол-плюс з біогенними елементами для 12 основних культур, збагачена мікроелементами у добре засвоюваній рослинами формі.

Добрива АФ «Гермес» сертифіковані Органік Стандарт згідно Стандарту з виробництва допоміжних речовин, що можуть використовуватись в органічному сільському господарстві та переробці (з врахуванням вимог Стандарту, що еквівалентний Постановам ЄС 834/2007 та 889/2008).

За відгуками вітчизняних та закордонних аграріїв, що вже застосовують добрива Гумісол, вони підвищують урожайність та покращують якість продукції, а також мають антистресову дію на рослини і сприяють збереженню та поліпшенню родючості ґрунтів. Ефективність добрив Гумісол доведена дослідженнями у НДІ.

Зі свого боку, виробник ТОВ «Агрофірма «Гермес» обіцяє своїм клієнтам економію на мінеральних добривах понад 1000 грн/га, безкоштовну доставку продукції по Україні, гнучку систему знижок та відстрочку платежу, аналіз отриманих результатів разом з клієнтом. Крім того, у компанії пропонують безкоштовний аналіз ґрунтів для покупців.

Агрофірма «Гермес» працюватиме на виставці BioFach у складі українського національного павільйону. Представники компанії запрошують усіх бажаючих завітати до них на стенд: місце 4A-511.