4 листопада 2019, 11:10, Урожай

У Сварог Вест Груп звітують про високу врожайність цукрових буряків

За даними агрономічної служби з полів компанії зібрано близько 90 тис. тонн цукрових буряків із цукристістю 17,6%. За результатами нинішнього сезону урожаєм задоволені. Середня врожайність в заліковій вазі становить 66,5 т/га. Такі показники для компанії є вищими, ніж минулоріч, більше того, цього року, інформує прес-служба компанії.

«Ми відпрацювали за повною агрономічною схемою, і, як наслідок, ми задоволені проробленою роботою. На майбутню врожайність цієї сільськогосподарської культури впливає чимало факторів, які треба враховувати: терміни сівби/збирання, технологія вирощування, яка може максимально розкрити потенціал гібридів, раціональне використання агротехнічних та агрохімічних прийомів. Щоб отримати гарні врожаї та високу цукристість солодких коренеплодів, потрібно, найперше, внести необхідні мінеральні добрива, згодом вберегти  рослин від надлишкового використання гербіцидів, адже, як відомо, цукровий буряк надзвичайно чутливий до дії останніх. Обов’язково потрібно захистити культуру від хвороб та шкідників. Листкова поверхня рослини має бути чистою», — ділиться Сергій Філюк, член Ради директорів, виконавчий директор (Проект «Рослинництво»).

Як зазначають в компанії, високі результати стали логічним підсумком послідовного, систематичного, а головне, вчасного підвищення рівня організації виробництва і трудової дисципліни, чіткого дотримання обов'язків агрономічної та інженерної служб.

Читати по темі: АгроЕкспедиція Цукровий буряк 2017. Тернопільська та Хмельницька області: Медобори і Сварог Вест Груп