21 жовтня 2019, 14:15, Україна

Для виробників енергетичних культур хочуть ініціювати надання держпідтримки

За даними прес-служби БАУ, зараз експерти асоціації здійснюють аналіз міжнародного досвіду підтримки вирощування енергетичних культур для виокремлення найкращих практик та оцінки можливостей їх застосування в умовах України.

«З метою врахування думки учасників українського ринку та розробки реальних пропозицій для надання державної підтримки, звертаємося до всіх активних учасників ринку, що мають досвід вирощування та використання енергетичних культур, з проханням надати власну оцінку існуючих бар’єрів такій діяльності та пропозиції щодо стимулювання вирощування енергетичних культур в Україні. Для цього просимо до 22 жовтня 2019 року заповнити Онлайн Опитувальну форму», — йдеться у повідомленні.

З метою обговорення отриманих внаслідок опитування результатів, БАУ запланувала проведення робочої наради 5 листопада.

За результатами обговорення та оцінки пропозицій від учасників ринку, буде підготовлена позиція БАУ щодо оптимальних заходів державної підтримки вирощування енергетичних культур та передана на розгляд Держенергоефективності з метою ініціювання запровадження державної підтримки вирощування енергетичних культур в Україні.