30 липня 2019, 15:20, Насіння

Втрачені внаслідок перезимівлі посіви ріпаку Лімагрейн Україна компенсує насінням на весняну посівну

Згідно з умовами акції, у період з 15 червня 2019 року по 15 травня 2020 року учасник має здійснити покупку в офіційного дистриб’ютора ТОВ «Лімагрейн Україна» і використати насіння ріпаку гібриду Архітект на загальну площу не менше, ніж 150 га (від 50 мішків).

У випадку неперезимівлі посівів ріпаку (50% зменшення густоти рослин навесні) внаслідок несприятливих погодних умов (вимерзання) «Лімагрейн Україна» надає відповідну кількість насіння гібриду соняшника чи кукурудзи, рекомендованого для даної агрокліматичної зони, для пересіву на аналогічну одиницю площі поля.

Слід зазначити, що проведення огляду посівів здійснюватиметься лише в присутності  уповноваженого представника компанії або офіційного дистриб’ютора, що поставив насіння.

Представник «Лімагрейн Україна» узгоджує проведення огляду посівів з Учасником Акції. Під час огляду визначається і фіксується стан посівів та кількість рослин на одиницю площі та складається Акт огляду посівів.

Детальніше про умови участі та перелік необхідних до подачі документів дізнавайтесь на офіційному сайті ТОВ «Лімагрейн Україна».