27 травня 2019, 15:35, Світ

З вини Monsanto кожна друга дитина до 2025 року буде аутистом — думка

Доктор Стефані Сенеффе, повідомляючи цю новину представникам преси, зазначила, що звинувачувати в прийдешньої епідемії треба компанію Monsanto, яка відома своєю агресивною політикою в сфері генномодифікованих продуктів, і її гербіцид Roundup. Дослідник пояснила, що даний продукт містить гліфосат. Цей гербіцид був розроблений в 1970 році, але тоді його не можна було використовувати на рослинах, тому що рослина гинула після використання цього гербіциду. Однак зростання обсягу посівів рослин, які містять ГМО, привів до повсюдного застосування цього гербіциду.

Автор зазначає, що компанія Monsanto спеціально модифікувала ці рослини, щоб вони, замість того щоб гинути від гліфосату, повністю вбирали його в себе. Представники компанії не раз заявляли про те, що вживання продуктів, які були оброблені гліфосатом — цілком безпечне для здоров'я, проте експерти MIT впевнені в зворотньому.

Спочатку в США продуктом Roundup обприскували тільки генно-модифіковану цукрову кукурудзу і сою, однак зараз ним також обробляються посіви пшениці.

Разом з тим, не тільки ці продукти містять зазначені шкідливі речовини, а й звичайна американська газована вода містить велику кількість гліфосату.

Згідно з дослідженням, даний гербіцид знищує певні види кишкових бактерій, що веде до таких захворювань як синдром Альцгеймера, хвороба Паркінсона, які набули характеру справжньої епідемії на Заході. Ожиріння і депресія, як «побічний ефект» вживання гліфосату, звучать не так страшно, в порівнянні з тим фактом, що даний гербіцид викликає аутизм у нового покоління.

Багато західних експертів, включаючи доктора медичних наук Риму Лейбоу, впевнені, що американська олігархія давно знала про даний ефект від використання гліфосату.