15 квітня 2019, 10:15, Техніка

Tramspread презентувала технологію точного внесення рідких добрив

Про це повідомляє Traktorist.ua.

Використовуючи розподільник для внесення добрив та дисковий інжектор Joskin, з’єднаний з комплектом Tramspread, виробник створив систему, яка забезпечує точне внесення добрив без необхідності постійно наповнювати бункер.

«Розподільник дозволяє вносити добрива нижче рослинного покрову. Тому ймовірність опіків рослин та неприємних запахів мінімальна, а поглинання поживних речовин значно вище. Цей спосіб внесення передбачає розділення трави і внесення суспензії прямо в ґрунт, в результаті чого забруднення листя мінімальне», — зазначається в повідомленні.

Розподільник Joskin/Tramspread доступний в ширині від 3 м до 7,74 м. Агрегат оснащений 28 сошниками, відстань між якими складає 21,5 см, і працює з насосом для подачі рідких добрив.

«Налаштування розподільника для рідких добрив Joskin для роботи з нашою системою дозволить вносити велику кількість добрив прямо в ґрунт без необхідності доповнювати бункер. Це ідеальний варіант для фермерів, які хочуть отримати максимальну користь від силосу, використовуючи систему частішого зрізання», — підкреслив директор Tramspread Едвін Бейкер.