22 лютого 2019, 16:20, ЗЗР

BioNorma на виставці АгроВесна2019 представила 2 лінійки біопрепаратів

Лінійка інокулянтів: біопрепарати симбіотичних азотфіксувальних бактерій — Ризоактив, Ризоактив Концентрат, Ризоактив Бобові. Їх застосування поліпшує азотне живлення сої та інших бобових культур, покращує їх ріст, підвищує врожайність та якість насіння.

Лінійка Біонорма: біопрепарати корисних ґрунтових мікроорганізмів — Біонорма Азот, Біонорма Фосфор, Біонорма Pseudomonas. Застосування яких сприятиме живленню рослин, їх активному росту та розвитку, захисту від хвороб, а також відновленню родючості ґрунту.

«Нинішня виставка відрізняється тим, що ми маємо змогу розповісти й аграріям, і учасникам аграрного ринку про наш ребрендинг, наочно показати та детально розповісти про нові лінійки продуктів. Це додасть нам впізнаваності. А до того ж, у нас розширилось коло цільової аудиторії. Адже, окрім виробників бобових культур, які в першу чергу цікавились інокулянтами, завдяки другій лінійці препаратів можемо запропонувати продукти для більшого спектру культур — зернових, зернобобових, олійних, технічних, овочевих, плодових, ягідних та декоративних. І вже за кілька днів участі маємо цілий пакет замовлень», — зазначила Аліна Гайдар, керівник комерційного відділу ГК БІОНОРМА.

Загальне підвищення професійної якості відвідувачів виставки відмітив генеральний директор компанії БІОНОРМА Ярослав Чабанюк.

«Такі зміни помітили і колеги з інших компаній-учасників. Практично немає «формальних» відвідувачів. Наразі їх цікавлять інновації, технології, практичні рішення. Вони хочуть знати глибше, детальніше специфіку препарату — яким чином працює, який механізм його дії тощо. І насправді це радує. Тож ми будемо переосмислювати організацію нашого наукового консалту, приділяти більше уваги навчанню майбутніх і нинішніх клієнтів. Зокрема, щоб розповідати їм простою мовою про дію наших продуктів. Про те, чого від них можна очікувати, а що їм взагалі не притаманно», — поділився враженнями від виставки Ярослав Чабанюк.