23 січня 2019, 11:49, ЗЗР

ALFA Smart Agro розширює портфель інноваційних продуктів

Зазначені препарати представлені у каталозі ALFA Smart Agro на 2019 рік.

За інформацією прес-служби ALFA Smart Agro, інсекто-акарицид нового покоління Сінтак® (гекситіазокс + абамектин) за однократного внесення забезпечує контроль кліщів на всіх стадіях розвитку (яйце-личинка-німфа-імаго).

«Сінтак® володіє блискавичним нокдаун-ефектом і забезпечує тривалий захист рослин протягом періоду до 50 днів. Препарат є ефективним у боротьбі із сисними та мінуючими шкідниками: попелицями, медяницями, трипсами. При цьому дія на корисну ентомофауну відсутня», — йдеться в повідомленні.

Артіс Плюс® (міклобутаніл + тебуконазол + тіофанат-метил) являє собою системно-трансламінарний фунгіцид для інтенсивного захисту рослин від хвороб. Препарат був розроблений у зв’язку зі стрімким поширенням хвороб на посівах соняшнику: фомозу, білої, сірої гнилей, альтернаріозу, септоріозу, борошнистої роси.

«Головна перевага нового фунгіциду — потужний стоп-ефект, який проявляється вже у перші години після обробки.  Артіс Плюс® миттєво розповсюджується по системі рослини, локалізуючи збудників інфекції. Його ефективна концентрація зберігається в рослині до 4 тижнів. Таким чином Артіс Плюс® надійно захищає від хвороб молодий приріст, якого не було на момент внесення», — говорять в ALFA Smart Agro.

У свою чергу Кантаріс® (тіаметоксам + прохлораз + флутріафол) являє собою інноваційний фунгіцидно-інсектицидний протруйник для захисту зернових. Препарат забезпечує 100% ефективність проти летючої сажки та снігової плісняви, має швидку лікувальну й тривалу профілактичну дію проти комплексу хвороб. Що стосується шкідників, то Кантаріс® значно знижує чисельність популяцій шкідників у сівозміні, у тому числі личинок ковалика.

Наразі компанія ALFA Smart Agro продовжує оновлювати портфель продуктів, розширюючи лінійку розумних засобів захисту рослин.

«Що ж об’єднує Сінтак®, Артіс Плюс® та Кантаріс®? Це препарати посиленої ефективності. Вони мають розширений спектр дії, широке вікно застосування і гарантують дійсно тривалий захист культур. Нові розробки ALFA Smart Agro — відповідь на потреби господарств, які прагнуть отримувати найкращі врожаї», — зазначив Сергій Кнечунас, директор з розвитку портфеля продуктів ALFA Smart Agro.