15 грудня 2018, 15:00, Техніка

Horsch розробив систему завантаження для сівалок і обприскувачів

Доповнюючи причіп-перевантажувач Titan ємністю 34 м³ в лінійці техніки для перевезень, Shuttle має дві моделі 10000F для насіння та гранульованих добрив і 8000L для рідких речовин. Стрічка конвеєра на Shuttle 10000F (бункер ємністю 10 тис. л) може завантажувати сівалку насінням або добривом зі швидкістю 2 т/хв, пише Traktorist.ua.

Модель Shuttle 8000L оснащена бункером з нержавіючої сталі ємністю 8 тис. л, а також має 800-літровий бункер для свіжої води та насос потужністю 3000 л/хв для швидкого наповнення. Ця модель обладнана внутрішньою автоматичною безперервною системою очистки від причіпного обприскувача Leeb LT.

«Постійне забезпечення високопродуктивних сівалок та обприскувачів матеріалом є необхідною умовою в підтримці високого щоденного темпу роботи. Shuttle покращує логістику на фермі та полегшує роботу операторів», — пояснив Стівен Берчем, головний менеджер Horsch у Великобританії.

Адаптивна система дозволяє приєднувати обидві моделі до більшості повнопривідних машин (мінімальний гідравлічний потік 80 л/хв), а також їх можна приєднувати/від’єднувати за допомогою тракторного або телескопічного навантажувача.