2 жовтня 2018, 17:30, Техніка

Harvest презентував вітчизняним аграріям сівалки для технології mini-till

Детальніше про представлені на виставці агрегати виданню Traktorist.ua повідомив Ігор Білецький керівник відділу продажів Harvest.

Під час виставки аграріям було презентовано флагман виробника 28-рядну сівалку Titan 420, що сіє за технологією mini-till, з максимальним тиском на сошник 130 кг. Модель потребує для роботи трактор потужністю 80 к.с., робоча швидкість агрегату становить 9-12 км/год.

Не ідеологія, а виважений підхід: знову про обробіток ґрунту
Читати по темі

Крім того, учасникам заходу пропонувались найпопулярніша у виробника модель сівалок — 6-метрова 40-рядна Titan 600, а також новинка виробництва — 8-рядна пропашна сівалка Space 560, що працює за технологією no-till та оснащена висівним апаратом Precision Planting.

 

«Наразі ми намагаємось орієнтуватись на фермерів, що сіють за нульовою технологією, але більший акцент іде на тих фермерів, що використовують мінімальну або традиційну технологію посіву», — коментує пріоритети у виробництві Ігор Білецький.

На AgroExpo 2018 виробник також показав сівалки традиційної технології шириною 3,6 м, 6,3 м, важкі дискові борони з шириною захвату 3,2 м та 4 м, а також 28-рядну сівалку, що працює за традиційною технологією з шириною захвату 4,2 м та тиском на сошник 80 кг.

Зазначається, що ключові робочі органи Harvest замовляє у іспанського виробника запчастин до сільгосптехніки Bellota — диск сошника, робочі органи борін, культиваторів — всі комплектуючі постачаються повністю клеймованими під Harvest.