7 червня 2018, 16:26, Насіння

Компанія Bayer завершила придбання Monsanto

Відповідно до вимог умовного схвалення Міністерства юстиції США, інтеграція Monsanto в структуру компанії Bayer відбудеться після завершення процесу передачі активів компанії BASF у рамках продажу окремих бізнес напрямків. Очікується, що сам процес інтеграції розпочнеться приблизно через два місяці.

«Сьогодні надзвичайний день для багатьох із нас: для наших клієнтів-аграріїв у всьому світі, котрим ми зможемо допомогти отримати ще більше врожаю, ніж раніше; для наших акціонерів, оскільки ця угода має потенціал для створення значної додаткової вартості; і звичайно, для наших споживачів та загальної спільноти, оскільки зараз ми маємо всі можливості допомогти аграріям світу виробляти корисніші та доступніші продукти харчування більш раціональним способом. Як провідна компанія-новатор у галузі сільського господарства, ми пропонуємо співробітникам у всьому світі привабливі робочі місця та можливості для розвитку», - зазначив Вернер Бауманн, Голова Правління компанії Bayer.

«Наші цілі сталого розвитку так само важливі для нас, як і фінансові. Будучи одним із лідерів в галузі сільського господарства, ми незмінно прагнемо виконуємо наші зобов’язання та поширювати наш діалог із громадськістю».