18 травня 2018, 08:35, Техніка

Maschio Gaspardo представила агрегат для сівби на кам'янистих ґрунтах

Як заявляє виробник, ротаційні культиватори доступні з робочою шириною від 2,1 м до 3,1 м, вимоги по потужності складають від 60 к.с. до 250 к.с. Окрім стандартних лез, рекомендується також дві альтернативні опції — ротор Cobra з великою кількістю вертикальних лез для дуже сухих умов, а для кам’янистих ґрунтів — ротор Condor з агресивними сталевими зубцями, розташованими широко в шаховому порядку, пише Traktorist.ua.

В Opico стверджують, що їхня електронна пневмосівалка з радарним датчиком швидкості забезпечує точне розміщення насіння. Сівалка також має просте електронне калібрування, змінні норми висіву, взаємозамінні ролики, що дозволяє більш точно висівати маленьке насіння, а також опцію суцільного або стрічкового посіву. Задній коток сприяє більшому контакту насіння з ґрунтом та розбиває грудки, готуючи ґрунт до коткування.

Крім того, що ця машина використовується для вирощування нової трави на пропалених пасовищах і по пожнивним решткам, також вона призначена для вирощування проміжних культур та газонної трави. Разом з тим її можна використовувати для посіву проміжних культур по пожнивних рештках кукурудзи для уникнення вимивання.

Rota-seeder, створений з ротаційного культиватора Maschio SC280 шириною 2,8 м, оснащений лезами Condor, котком та електронною пневматичною сівалкою Opico, коштує 24,388 фунтів.