12 квітня 2018, 16:08, ЗЗР

Скориставшись акцією від BASF господарству на Київщині вдалось заощадити на майбутньому врожаї

Антон Артеменко, директор господарства  розповів виданню Kurkul.com, як йому вдалось прийняти участь у акції, та чому при виборі ЗЗР пріоритет надають продукції BASF.

«Спеціально під акцію ми купувати нічого не планували. Була необхідність у ЗЗР — і ми їх придбали у BASF, оскільки там широкий вибір та оптимальні ціни. Звісно, такі акційні пропозиції від компанії — приємний бонус», — розповідає аграрій.

Аграрії можуть отримати мотиваційні виплати за придбання ЗЗР
Читати по темі

Як зазначив директор ФГ «Маіс», в обробітку господарства перебуває 4,5 тис. га земель, вирощують пшеницю, соняшник та сою. Ключовими факторами при виборі ЗЗР для вище перелічених культур була якість продукції та її ціна.

 

 

«За цими критеріями продукція BASF нас повністю влаштовує. З ними ми співпрацюємо з самого початку нашої діяльності», — додає Антон Артеменко.

У ефективних рішення щодо захисту рослин господарство потребує постійно, адже розвиваючись постійно експериментує з технологіями та культурами.

«Суто експериментально ми використовували європейський варіант. Вирощували 5-7 культур, намагаючись по кожній із них отримати максимальний результат. Але потім пішли в бік соняшника, сої та кукурудзи. Зараз знову «завернули» до пшениці, а ще плануємо повертати у сівозміну ріпак», — ділиться планами на майбутнє директор ФГ «Маіс».