25 січня 2018, 13:36, ЗЗР

ALFA Smart Agro представила 9 інноваційних засобів захисту рослин

Вони представлені у каталозі продуктів ALFA Smart Agro на 2018 рік, повідомляє прес-служба ALFA Smart Agro.

«Кожен продукт є результатом тривалої роботи міжнародної команди науковців. Лабораторні та польові дослідження відбуваються протягом 3-4 років. Ми ґрунтовно аналізуємо властивості діючих речовин, підбираємо комплекс допоміжних компонентів і створюємо нові формуляції», — говорить Мортен Педерсен, директор з розробки формуляцій продуктів ALFA Smart Agro. 

За словами розробників, особлива увага приділена синергізму — діючі речовини у складі багатокомпонентних засобів захисту рослин ALFA Smart Agro посилюють одна одну, завдяки чому значно підвищується ефективність продукту.

«Усі продукти ALFA Smart Agro створені у відповідь на конкретні проблеми, з якими українські агровиробники стикаються у полях. Наприклад, інноваційний гербіцид Сантал, призначений для застосування на ІМІ-гібридах соняшнику, закріплюється у верхньому шарі ґрунту, і забезпечує пролонгований захист культури проти найширшого спектру бур’янів, у тому числі вовчка соняшникового. Грамініцид Кайман призначений, в першу чергу, для посівів соняшнику та сої, які чутливі до дії гербіцидів. Кайман має виключно м’яку дію, не токсичний для культури. Інсектицид Разит поєднує три діючі речовини з різними властивостями, завдяки чому спектр дії вдалося розширити до максимального», — наголошує Сергій Кнечунас, директор з розвитку та управління портфелем продуктів ALFA Smart Agro.    

Зокрема, на ринок вийшли:

Гербіциди

Інсектицид

Прилипач

Родентицид

Як зазначають науковці ALFA Smart Agro, ефективність засобів захисту рослин зумовлена комплексом факторів. Зокрема, кожна діюча речовина потребує особливого набору допоміжних компонентів, які розкривають її потенціал і змушують працювати у потрібному напрямку.

З каталогом продуктів ALFA Smart Agro можна ознайомитися за цим посиланням.