19 січня 2018, 11:42, Техніка

Mzuri презентувала сівалку Pro-Til 3T з технологією точного висіву

Про це в коментарі Traktorist.ua повідомила директорка з розвитку бізнесу компанії Mzuri Осра Лансей.

«Сьогодні презентуємо сівалку точного висіву Pro-Til 3T Mzuri, яку розробляли протягом трьох років. Багато проводили тестів при розробці, також, в Польщі та Україні. Для проблемних ґрунтів — це ідеальна машина, яка дозволяє зберегти вологість. Висів проходить по стерні, без попередньої культивації. За один прохід можна зробити всі операції, що дозволяє зекономити паливо та витрати на внесення добрив. Машина не руйнує ґрунт, урожайність підвищується у порівнянні з використанням плуга. Це дуже підходить для українських аграріїв» — розповіла Осра Лансей.

Mzuri Xzact — технологія для точного висіву, яка доступна майже на всіх моделях стандартних сівалок Mzuri Pro-Til. Сівалка Pro-Til 3T оснащена технологією Xzact позиціонується як однопрохідна сівалка, яка поєднує у собі точність висіву традиційної точкової сівалки і однопрохідної сівалки для стрічкового посіву.

Сівалка може висівати зерно, фуражну кукурудзу, соняшник і сою. Постійний гідравлічний тиск, який здійснюється на кожну лапу сошника, забезпечує точну глибину при посіві.

Система точного висіву Xzact використовує вакуумну дозувальну систему з регульованим тиском для точного розміщення насіння, незалежно від його розміру, а дозувальні диски з електроприводом і сингулятори підтримують однакову відстань між насінинами при змінній швидкості.  Маленькі баки на кожному дозувальному блоці автоматично заповнюються матеріалом з головного баку, що подовжує тривалість висіву.

Британська компанія Mzuri — виробник смугових розпушувачів та комбінованих агрегатів, яку очолює Марніт Лолі. Система Mzuri була розроблена у Великобританії та впроваджена у виробництво фермером, інженером Мартіном Лолі, який з дитинства працював на фермі.