21 жовтня 2017, 11:02, Техніка

Fendt 1050 Vario вперше придбав аграрій з Харківщини

Трактор працюватиме на ТОВ «Золочівська аграрна компанія». Підприємство обробляє 1,5 тис. га землі, на яких вирощує традиційні культури — пшеницю, ячмінь, соняшник та кукурудзу, повідомляє Traktorist.ua.

«Коли виникла потреба у більш потужному, енергооснащеному тракторі, ми придивлялися до різноманітних марок і моделей. Вивчивши різні пропозиції, ми зрозуміли, що по рівню технологічності та унікальності опцій, у трактора Fendt тисячної серії немає аналогів. Перші враження від трактора позитивні, буду рекомендувати його знайомим аграріям»,— розповів Сергій Голобородько, директор ТОВ «Золочівська аграрна компанія».

Перший трактор Fendt 1038 успішно показав себе у роботі на полях Дніпропетровщини
Читати по темі

Трактор має двигун потужністю 517 к.с. За словами менеджера відділу продажів «Агроспейс»  Юрія Кравця, Fendt 1050 Vario — це флагман серії і має топову комплектацію ProfiPlus. Вона у свою чергу включає монітор Vario-Terminal, джойстик з круїз-контролем, систему рульового керування VarioActive, яка полегшує розворот у кінці гону, систему VarioGripAssistant, яка підбирає правильний тиск у шинах, масу баласту, швидкість руху, та багато іншого.

Крім того, Юрій Кравець зазначає, що деякі опції на трактор встановили за замовленням клієнта. Зокрема, автоматичну системи підкачки коліс VarioGrip, систему навігації VarioGuide RTK Trimble, шини Michelin AxioBib максимального розміру, 4-х точкову пневматичну автоматизацію кабіни.