13 грудня 2016, 13:24, Техніка

New Holland представила нову лінійку вузькоколійних тракторів

Чотири нові моделі тракторів New Holland Agriculture T4 FNV отримали виразний фірмовий стиль та мають спрощену конструкцію, оптимізовану під вузькі ряди, повідомляє Тraktorist.ua з посиланням на прес-службу компанії.

«Ці трактори ставлять безпеку та комфорт оператора на перше місце, переводячи їх на якісно новий рівень. Зокрема, система Blue Cab 4 на тракторі T4FNV перевищує нормативні вимоги та встановлює нові стандарти в цій сфері» - розповів Шон Ленон, голова відділу виробництва тракторів та точного землеробства. 

Трактори T4NFV оснащені чотирициліндровим 3,4-літровим двигуном, розробленим FPT Industrial. Двигуни Common Rail з турбонаддувом мають потужність від 75 к.с. до 107 к.с, а максимальний крутний момент на моделі T4.110 VNF складає 444 Нм. Новий FPT-двигун має більшу продуктивність, ніж його попередник, а витрати на його утримання менші.

Об’єм паливного баку трактору T4.110F був збільшений на 20 л і тепер становить 98 л, що робить його найбільш автономним в плані споживання палива та, як наслідок, збільшує продуктивність, оскільки чим менше зупинок для підзаправки, тим більше часу трактор проводить в полі.

В серії тракторів TK4 представлена також нова система захисту від пилу та гарячого повітря, яка використовується на тракторах, які працюють у важких та пильних умовах. Крім того, для більшого комфорту оператора також встановлена підвісна платформа, ергономічна панель управління та система рульового керування Steering-O-Matic Plus™.