Сьогодні, 10:29 Добрива

Рівнеазот повністю відновив виробництво мінеральних добрив

Про це повідомила пресслужба компанії Group DF.

Потужність завантаженої лінії аміаку — 650 тонн аміаку на добу, неконцентрованої азотної кислоти — 1000 тонн азотної кислоти на добу. Цех аміачної селітри буде працювати на максимальній потужності лінії аміаку, тобто мінімум 40 тис. тонн селітри на місяць.

«Вимушена зупинка базових цехів місяць тому була пов'язана з ушкодженнями під час обстрілу енергетичної інфраструктури області. Під час зупинки заводу ми провели ТО та реконструкцію низки виробничих систем, у тому числі системи енергозабезпечення на підприємстві. Це дозволить знизити виробничі ризики та забезпечити стійку роботу базових цехів підприємства під час високого сезону. Ми успішно завершили пускові роботи ключових агрегатів і запустили завод на повну потужність, щоб задовольняти зростаючий сезонний попит аграріїв на мінеральні добрива», — розповів Михайло Заблуда, голова правління ПрАТ «Рівнеазот».

За його словами, на даний час завод працює повністю на забезпечення добривами внутрішнього ринку України. Продукція відвантажується замовникам по всій країні чітко у відповідності з контрактами.

Читайте також: Білоруські добрива і далі потрапляють до України: слідчі викрили схему

Меланія Несмачна, SuperAgronom.com