18 березня 2024, 13:45, Світ

База даних ґрунтів Biome Makers у поєднанні зі штучним інтелектом налічує понад 24 мільйони мікроорганізмів для розшифровки біології ґрунту

Інструмент штучного інтелекту, розміщений у технології BeCrop® від Biome Makers, просіює мільйони посилань на мікроорганізми і відповідає на найбільш важливі агрономічні питання, такі як виявлення ризиків захворювань, прогнозування підвищення врожайності та оцінка впровадження відновлюваного сільського господарства. Дані про ґрунт включають зразки ґрунту, зібрані на шести континентах і в 56 країнах за останнє десятиліття. 

Читати по темі: Наявність елементів в ґрунті ще не означає їх засвоєння: як працює технологія живлення Альбрехта-Кінсі

Ґрунтова аналітика Biome Makers позитивно вплинула на понад 21 000 фермерів на шляху до сталого розвитку та на понад 2 000 агробізнесів, серед яких Syngenta, Bayer, UPL та інші, сприяючи підвищенню врожайності та зниженню витрат на фермерських господарствах.

Технологія компанії пропонує цінну інформацію для виробників сільськогосподарської продукції та роздрібних продавців, які розробляють та рекомендують правильні продукти для сільського господарства, а також допомагає іншим галузям, таким як виробництво споживчих товарів широкого вжитку (CPG), у підвищенні стійкості ланцюгів поставок та вирішенні проблеми викидів третього рівня.

«Наша здатність інтегрувати найбільшу в світі базу даних ґрунтів з провідними технологіями означає, що ми можемо підтримувати всю агроекосистему точними рекомендаціями, які в кінцевому підсумку призводять до підвищення врожайності, зниження витрат і забезпечують чіткий шлях до майбутнього сталого землеробства», стверджує Джон Аппель, керівник комерційного відділу в Північній Америці компанії Biome Makers.

Biome Makers має на меті розширити можливості фермерів та відновити здоров'я ґрунтів у всьому світі. В рамках цього зобов'язання компанія продовжує відкривати цю технологію через API-з'єднання, роблячи її доступною для дослідників, науковців та галузевих експертів, щоб розкрити потенціал ґрунтових даних та створити більш стійке та життєздатне майбутнє для планети.

Алла Гусарова, SuperAgronom.com