27 липня 2023, 09:00, Технології

Kernel і БТУ-ЦЕНТР запрошують відвідати День поля «Польова студія»

День поля проекту «Польова студія» відбудеться 8 серпня у Полтавській області. Точна локація буде відправлена зареєстрованим особам за тиждень до проведення заходу.

«Досліджувані культури — соняшник, кукурудза та соя. На демо-полігоні ви наочно побачите, як можна ввести елементи біології в технологію вирощування на етапах обробки ґрунту, насіння та стимуляції живлення, щоб з одного боку, не втратити прибутковості, а з другого, зберегти біологічне різноманіття екосистеми та природну родючість поля. У рамках демо-полігону закладено по 10 варіантів досліджень кожної культури з двома повторами кожного варіанту», — повідомляють організатори проєкту.

БТУ-ЦЕНТР і Кернел співпрацюють більше 10 років. За цей час накопичилося багато знань і досвіду, відтестовано десятки практичних інструментів біологізації, якими компанії готові ділитися з українськими аграріями задля спільного зростання галузі.

«Польова студія» — це серія безкоштовних заходів, які відбуватимуться як офлайн, так і онлайн на базі спільного демо-полігону для обміну найкращими практиками біологізації землеробства. Наша мета – показати українським аграріям унікальний досвід як запустити мікробіологічні процеси, щоб вони працювали з максимальною прибутковістю на полі та не порушували законів природи.

Реєстрація для відвідання Дня поля обов’язкова.
Зареєструватись