3 березня 2023, 12:17, Добрива

На ринку України з’явились 5 нових продуктів спеціальних добрив

Про це повідомляє пресслужба компанії.

Зазначається, що перший препарат з цієї лінійки — VECTA Action, спеціалізований продукт для обробки насіння озимих зернових колосових культур — уже вийшов на ринок у 2022 році і його активно застосовують на полях українські аграрії.

А в поточному році на виходять ще 5 розробок:

VECTA PMax — висококонцентроване добриво із вмістом максимально доступних форм фосфору та біологічно активних речовин.

VECTA KMax — висококонцентроване добриво для забезпечення ефективного калійного живлення.

VECTA CombiPlus — універсальне високоефективне добриво для упередження прихованого дефіциту елементів живлення та активізації ростових процесів.

VECTA Amino — біостимулятор-антистресант з високим вмістом L-амінокислот.

VECTA Seaweed — добриво-біостимулятор для підвищення пролонгованої стійкості до несприятливих погодних умов на основі екстракту морських водоростей Ascophyllum nodosum та Laminaria.

«Здорожчання вартості основних мінеральних добрив, необхідність оптимізації систем живлення та диференційованого підходу до вирішення різних питань, що виникають — це основні виклики, з якими ми вже маємо справу у 2023 році. Рішення, який саме продукт, в яких умовах та коли найкраще застосувати — це питання супроводу та технічної підтримки клієнтів. Наша задача — фахово проаналізувати умови, що склалися в господарстві, та за наявних ресурсів визначити найкраще рішення, що дозволить не тільки зберегти врожайність, а й підвищити рентабельність виробництва», — зазначив Ігор Бубнов, керівник напрямку мікродобрив ALFA Smart Agro.