2 березня 2023, 15:00, Техніка

Титан для агрохолдингів: системний трактор NEXAT надійде у продаж в Україні

Про це повідомив директор українського представництва компанії «Нексат Україна» Юрій Мрук у матеріалі: «NEXAT: після війни плануємо запустити складання системних тракторів в Україні» на Traktorist.ua.

«Якщо все буде добре і один системний трактор NEXAT буде проданий в Україні, то після того, як робот відпрацює на 3 тис. га, які виділяє під нього власник «Кищенців» — якщо ж ця задача буде виконана і машини «от і до накриють» цю площу, то тоді ми готові будемо продавати наступні машини іншій агрокомпанії, яка виявить бажання купити їх у нас», — каже Юрій Мрук.

Все залежатиме від того, як працюватиме продана машина. Він додав, що машини, які повинні були приїхати у 2022 р. в Україну, бездоганно відпрацювали в Німеччині, закривши 1,5 тис. га. Ті, які в Україні були модернізовані, переобладнанні й скажемо так — «зліплені докупи» з чого було можливо, також відпрацювали безпроблемно.

«Це означає, що у нас є великі шанси «накрити» цих 3 тис. га одним новим NEXATом й тоді в процесі будемо бачити, що у нас виходить і будемо мати впевненість. Після чого я запрошуватиму аграріїв, які матимуть бажання придбати системні трактори. Ми готові продати 2-3-5 наших систем — скільки клієнтів будуть готові придбати», — додав фахівець.

Зазначається, що на сьогодні машиною цікавляться понад 5 агрохолдингів України.

Для обслуговування машин в компанії працює 6 сервісних інженерів, яких, за словами Юрія Мрука, наразі вистачає. В майбутньому, якщо буде потрібно, він готовий розширяти сервісну команду.

Нагадаємо, оприлюднені результати збирання врожаю зернових системним трактором NEXAT — втрати не перевищили 2%.