13 лютого 2023, 15:21, Україна

Технології вирощування, точне землеробство, прибутки з гектара — обговорять на Re:farm у Львові

Конференція буде присвячена основним процесам, які впливають на прибутковість господарства і буде цікава всім спеціалістам підприємства.

«Ми створили таку конференцію, на якій кожен проведе час з максимальною користю. Тобто учасник може відвідати виступи саме на ті теми, які його цікавлять і серед 85 спікерів обрати саме те, що необхідно саме йому. Також це можливість отримати нові знання декільком спеціалістам з господарства одночасно, адже тематика технології та точне землеробство може бути цікавим агроному та інженеру, виробництво — директору, а потік «бізнес» — власнику. Також, Re:farm — це не тільки знання, це ще й комʼюніті спеціалістів які прагнуть розвитку та змін, можливість зібратись в одному місці і поспілкуватись, знайти людей які будуть мотивувати рухатись вперед», — зазначають організатори Re:farm.

На локації діятимуть 4 сцени з 4 тематичними потоками:

  • Технології — поради від експертів з вирощування основних культур в умовах здорожчання ресурсів, оптимізації технологічної карти — сівба, захист, жвлення та обробіток ґрунту.
  • Точне землеробство — досвідом поділяться ті, хто запровадив диференційоване внесення ресурсів на своїх господарствах та має результат, а також експерти, які розкажуть як працюють базові технології точного землеробства та яку користь вони можуть принести господарству.
  • Виробництво — на реальних кейсах фермери розкажуть про оптимізацію виробництва, зменшення витрат та збільшення рентабельності.
  • Бізнес — управління грошовими потоками, інвестиції та бізнес-планування, пошук кваліфікованих кадрів.

Серед спікерів будуть виступати як керівники фермерських господарств, так і провідні галузеві експерти. Серед них:

Повну програму заходу можна переглянути за посиланням.

Організатори зазначають, що серед унікальних спікерів — Андрій Дмитрієв, консультант LEAN INSTITUTE UKRAINE, який поділиться реальним досвідом впровадження бережливого виробництва або технології «КАЙДЗЕН» (виробництва без втрат). Будуть також спікери, виступи яких можна почути вперше і тільки на Re:farm.

Також на конференції діятиме експо-зона технологічних компаній в агро, на стендах яких можна буде ознайомитись з сучасними рішеннями та отримати консультації.

Квитки можна придбати за посиланням. Доступні 2 типи квитків STANDARD PREMIUM. Нагадаємо, що за промокодом kultivariy можна отримати знижку на квитки 20%.

Конференція Re:farm відбудеться 16 лютого у м. Львів на території !Festrepublic (вул. Старознесенська, 24)

Контакти організаторів: +380684858386, hello@refarm.com.ua