15 листопада 2022, 10:30, Техніка

В Україні з'явилися оновлені гусеничні трактори Case IH Quadtrac 600

Техніку завіз офіційний дилер бренду — компанія «Тайтен Машинері Україна», пише Traktorist.ua.

Повідомляється, що трактор Quadtrac 600 має шарнірно-зчленовану раму, 4 траки (з незалежним повним приводом кожний), рівномірний розподіл навантаження та найпотужніший в класі двигун. Зі слів виробника, разом із 16-ступеневою трансмісією з PowerShift, це дозволяє максимально ефективно реалізувати тяговий потенціал, без пробуксовок та з мінімальною витратою пального в розрахунку на гектар обробленої площі.

«Case IH Quadtrac 600 укомплектовані системою точного землеробства AFS від компанії Case IH, що забезпечує контроль продуктивності, максимальний час роботи, а в результаті — збільшення Вашого прибутку за рахунок економії та швидкості виконання завдань. Система автоматичного водіння AccuGuide та телематика AFS Connect дозволяють забезпечити максимальну точність та ефективність роботи», — йдеться в повідомленні. 

За словами спеціалістів «Тайтен Машинері Україна», важливим є те, що система xFill, якою оснащені машини, може компенсувати втрату сигналів RTK тривалістю до 20 хв під час повітряних тривог.

Нагадаємо, фахівець обґрунтував, чому помилки в осінньому обробітку ґрунту шкодять врожайності ще не посіяної сої.