12 травня 2022, 10:35, Техніка

Variant Irrigation здійснюватиме сервісне обслуговування дощувальних машин будь-якого виробника

Як наголошують у пресслужбі компанії «Варіант Агро Буд» (ТМ Variant Irrigation), зрошення — це одне з найбільш ефективних рішень для сталого майбутнього землеробства та сільського господарства, бо повністю виключає непередбачуваність природи та дає можливість контролювати кількість опадів упродовж всього періоду вирощування культур. 

Наразі Variant Irrigation працює над відновленням виробничих процесів, щоб розпочати штатне виробництво дощувального обладнання в червні.

Зрошувальні системи українського виробництва завойовують Європу

Читати

«Для тих аграріїв, хто вже переконався в перевагах зрошення та використовує дощувальні машини будь-яких виробників, наша компанія також надає якісний сервіс, бо яка б техніка не була — сервісне обслуговування завжди потрібне», — зазначається у повідомленні. 

Варто зазначити, що у Variant Irrigation послуги надають власні сервісні бригади, які працюють по всій Україні 24/7. Дилери компанії в регіонах теж мають свої сервісні бригади. Все це дає можливість максимально оперативно реагувати на запити клієнтів. Крім того, на складі підприємства наявні комплектуючі, які можуть відвантажуватись тим, хто потребує заміни витратних вузлів. 

«Компоненти, комплектуючі для зрошувального обладнання закуповуються як в Україні, так і за кордоном. Ми встановили жорсткі технічні умови для купівлі. Обираємо постачальників за основною умовою — якість. Безумовно, перевагу надаємо вітчизняному, але якщо в Україні не виробляється та чи інша позиція або нас не задовольняє якість, наші спеціалісти обирають серед провідних світових брендів», — прокоментував Ілля Жемелінський, комерційний директор Variant Irrigation. 

Зауважимо, що вже зараз аграрії можуть звертатись до фахівців компанії, щоб замовити сервісне обслуговування зрошувального обладнання та/або заміну комплектуючих. 

Для цього звертайтесь за телефоном: +38 (050) 411-11-80.