19 березня 2022, 09:00, Україна

ГК «Прометей продовжує підтримувати українську армію

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Нагадаємо, що компанія вже виділила на потреби армії 2 млн грн та транспорт з власного автопарку. Усі виділені в межах програми кошти направляються виключно на потреби фронту і локального захисту.

«Окрім продовольчої номенклатури, за інформацією, наданою нам представниками Миколаївської ОВА, для нашої армії необхідними товарами є рації, бронежилети, медикаменти, термобілизна, взуття та інше. Саме з цього переліку зараз ведеться робота», — уточнили в компанії.

Читати по темі: Українські аграрії продовжують надавати гуманітарну допомогу ЗСУ та ТрО

«В умовах війни основним фактором ризику великої частки бізнес-процесів є логістична складова. Першочерговим завданням координаційного штабу «Прометея» нині є навіть не зниження ризиків, а усунення їх на етапі планування доставки. Від цього залежить не скільки цілісність вантажу, скільки життя та здоров'я команди перевізників», — зазначили у прес-службі.

Нагадаємо, що ГК «Прометей» не згортатиме партнерські програми для українських аграріїв

«Виділення на адресу армії України чергового траншу в розмірі 0,5 млн грн — це продовження виконання нашої програми підтримки Збройних Сил України. Усі наші підприємства та координаційний штаб об'єднав зусилля задля допомоги українській армії. Ми віримо і не сумніваємось у перемозі наших бійців у війні з країною агресором, країною злочинцем. Сильна країна, сильний Президент, сильний губернатор, сильний Прометей! Разом до перемоги!», — заявив власник Групи Компаній «Прометей» Рафаель Гороян.

Читати по темі: В умовах воєнного стану виробничі компанії ДК «Прометей» розпочали весняно-польові роботи