8 березня 2022, 09:00, Україна

ДК «Прометей» не згортатиме партнерські програми для українських аграріїв

Про це інформує прес-служба компанії.

Оскільки ситуація з нестачею оборотних коштів у сільгоспвиробників зараз значно погіршилась, команда «Прометея» прийняла рішення, як і раніше, здійснювати продаж не лише за «живі» гроші. Аграрії можуть не тільки придбати або обміняти врожай на необхідну продукцію: мінеральні добрива, ЗЗР або насіння на вигідних умовах, а й отримати можливість фінансування під майбутній урожай без обмеження мінімальних обсягів подальших поставок.

«Зараз, коли весняна посівна кампанія без зменшення знаходиться на межі зриву, наша опція фінансування під майбутній урожай — це альтернатива банківським інструментам, які зараз здебільшого недоступні. Ми знаємо своїх партнерів, з деякими з яких співпрацюємо десятиліттями, і розуміємо, наскільки важлива зараз для них підтримка великої агрокомпанії, співпраця з якою вже налагоджена», — повідомляє ГК «Прометей».

Читати по темі: В умовах воєнного стану виробничі компанії ДК «Прометей» розпочали весняно-польові роботи

«Наше рішення щодо партнерських програм для аграріїв сьогодні — означає завтра хліб на наших столах. Підтримка фермерського господарства у проведенні весняної посівної кампанії є не менш важливою, ніж посівна великих аграріїв-виробників. Який буде врожай і результат — покаже час. Але ми подбали про те, щоб напередодні посівної кожен аграрій отримав все необхідне для польових робіт», — прокоментували ініціативу представники прес-служби компанії.

У повідомленні також наголошується, що надалі компанія має намір опрацювати додаткові опції партнерських програм, сформувавши антикризову дорожню карту співпраці групи із своїми агро-клієнтами.

Все буде Україна! Слава Україні!