20 грудня 2021, 14:05, Україна

Ціни на зерно в портах України знизились — звіт за 20 грудня 2021 р.

Про це пише Kurkul.com.

«На початок тижня в українських портах знизились ціни на зерно. Зокрема, вартість пшениці фуражної та продовольчої втратила 62-63 грн/т. Ціна кукурудзи в Миколаївському порту знизилась до позначки в 7 324 грн/т, а в портах Одеської обл. — до 7 316 грн/т», — йдеться в матеріалі.

Вартість ячменю опустилась майже до 8 000 грн/т. Ціна на соняшник в портах Одещини знизилась до позначки 18 600 грн/т. Соя залишається стабільною.

Також зазначається, що експорт зернових з України перевищив 29 млн тонн. Зокрема, пшениці продано 15,33 млн тонн, ячменю — 5,1 млн тонн, жита — 86,5 тис. тонн, а кукурудзи — 8,41 млн тонн.

Читати по темі: Названо можливість якісно підготуватися до сезону за дефіциту коштів

Нагадаємо, що освітня платформа Культиварій завершує набір учасників на широкомасштабний курс «Цариця полів», що охоплює повний операційний цикл кукурудзи — від купівлі насіння до реалізації врожаю. Встигніть зареєструватись за посиланням.

Підібрати вигідні варіанти продажу зерна можливо за допомогою сервісу Підбір Угод від Zernotorg.ua. Сервіс щоденно аналізує  реальні пропозиції, обчислює вартість логістики та сортує варіанти продажу за розміром прибутку.