5 листопада 2021, 14:00, Технології

Секрети вирощування культур та управління бізнесом розкриють експерти на ОкАгро 2021

Зазначається, що на конференції в рамках шести тематичних секцій доповідатиме 45 спікерів. Понад 200 учасників будуть підбивати підсумки 2021 року, спілкуватись та обмінюватись корисним досвідом.

«На другій конференції будуть виступати ті, хто зростає швидше за всіх, переосмислює власні стратегії та процеси, хто вміє працювати з новими технологіями та не боїться тестувати їх у себе на господарстві. Але найважливіше — хто знайшов час, сміливість та силу в собі вперше вийти на сцену, щоб поділитись досвідом зі своїми колегами. Ми будемо говорити про неминучі трансформації в бізнес-процесах агрокомпаній та про те як гнучко реагувати на зміни не втрачаючи рентабельність» — організатор ОкАгро.

Зокрема, зі сцени виступатимуть:

 

Серед тем конференції:

  • управління процесами — спікери секції розкажуть про те, як підвищувати ефективність працівників, навички та вміння сучасного керівника, про перехід від ручного управління бізнесом до системного;
  • технології на господарстві — спікери-власники різних господарств розкажуть які технології впроваджували у себе на господарствах, що дійсно спрацювало, а які інвестиції не окупились;
  • точне землеробство — гаряча тема 2021 року, висвітлювати яку будуть ТОП-експерти в цій сфері: що робити з непродуктивними гектарами, які елементи точного землеробства працюють і як це застосовувати на своєму господарстві.

Квитки можна придбати за посиланням. Доступні 3 види вхідних білетів за типами STANDARD та PREMIUM та VIP.

Нагадаємо, що купити квитки можна зі знижкою 20%, використавши промокод ЯКуркуль. Кількість акційних квитків обмежена!

Крім насиченої програми та виступів, також відбудеться вечірка для всіх учасників. Креативна атмосфера, розважальна програма, фуршет та бар для тих хто хоче отримати нові знайомства та провести час з колегами.

Також на конференції діятиме експо-зона технологічних компаній в агро, на стендах яких можна буде ознайомитись з сучасними рішеннями та отримати консультації. Ексклюзивний технічний партнер — компанія BEDNAR презентує 9 різних агрегатів.