27 жовтня 2021, 14:00, Україна

Аграріїв запрошують на конференцію OkAgro: впровадження технологій та управління бізнесом

Про це повідомляють організатори конференції.

«Ми будемо говорити про те, яким сільське господарство буде вже завтра і про те яким воно буде через 10 років. Ми запрошуємо на конференцію експертів галузі та головних «порушувачів правил». Тих, хто кидає виклик обставинам та ринкам, формуючи завтрашні правила гри», — говорять організатори.

Головна ціль — допомогти аграріям заглибитись в нові теми та сформувати нові великі питання для роздумів.

«І ми робимо так, щоб контент та атмосфера мотивували Вас на досягнення нових цілей і Ви повернетесь додому заряджені енергією і по-справжньому натхненні. Ми покажемо кейси компаній, які в складних обставинах зробили прорив і досягли успіху завдяки своїм знанням, технологіям та команді. І спробуємо зробити так, щоб ці знання допомогли Вам не допускати помилок, використовувати перевірені технології та підвищувати рентабельність свого господарства», — наголошується в повідомленні.

Проходитиме конференція на автозаводі «Богдан» в Черкасах з 10 по 11 листопада. Перші 50 учасників, які прочитають новину та вирішать придбати квитки на OKAgro зможуть отримати 20% знижку по промокоду ЯКуркуль.

 

У числі спікерів OkAgro виступають не тільки відомі особистості, а й непублічні експерти, доповіді яких не вдасться почути більше ніде.

На конференції будуть розглянуті питання про те, як:

  • систематизувати бізнес та налаштувати бізнес-процеси;
  • які технології застосовують для оптимізації операцій;
  • як формувати команду та управляти мотивацією працівників;
  • будувати імідж та бренд господарства;
  • впроваджувати нові технології та збільшувати рентабельність виробництва.

Про робочі фішки та свій досвід розкажуть 35 спікерів. Серед них:

 

Ось так це було в минулому році: YouTube.

В рамках заходу працюватиме виставка технологічних компаній в агро, на стендах яких можна буде ознайомитись з сучасними рішеннями та отримати консультації.

Чому варто стати учасником OkAgro 2021?

  • Познайомитися з аграріями, які слідкують за тенденціями, впроваджують технології та отримати велику підтримку від своїх колег.
  • Спробувати вчитися на чужих помилках, користуватись досвідом, який набули протягом багатьох років успішні господарства та спланувати свою стратегію розвитку на наступні роки.

Організатори запрошують всіх на afterparty з шоу-програмою, безлімітним алкоголем, закусками і неформальним спілкуванням після 1-го дня конференції.

«Якщо ви хочете розширити коло знайомих успішних аграріїв, знайти нові рішення, які вже працюють і зарядитись на успішний сезон, переходьте за посиланням та встигніть придбати квиток за вигідною ціною», — зазначають організатори.

Повна програма на сайтіhttps://www.okagro.com.ua/.

Квитки: доступні 3 види — STANDARD, PREMIUM та VIP.