22 жовтня 2021, 15:30, Техніка

Один самохідний обприскувач Massey Ferguson 9335 замінив два причіпних, — Терра Юкрейн

Про це йдеться у відеоролику «Як оптимізувати обприскування на агропідприємстві? / Досвід використання Massey Ferguson 9335», пише Traktorist.ua.

«Сьогодні будь-яке господарство стає перед питанням збільшення продуктивності, тому ми постали також перед питанням придбання більш продуктивної техніки, такої як самохідний обприскувач. Наші дві причіпні машини вже не справлялися з поставленими задачами, через це вирішили придбати самохідний обприскувач, який збільшив нам виробіток за одиницю часу. Швидкість це є і своєчасність обробітку, тому що самохідна машина може зайти там де не зайде причіпна», — розповідає Євген Лущик, керівник ТОВ «Терра Юкрейн»

Як розповідає Євген, цьогоріч на півдні випала велика кількість опадів та переконаний, що за допомогою причіпних машин не справилися б, і завдяки Massey Ferguson 9335 робота була виконана в строки та в повному обсязі.

Читати по темі: Нестача компонентів сільгосптехніки може зірвати збирання врожаю в агросезоні 2021

«Співпраця розпочалася з трактора 8737 та на сьогоднішній день в нас 3 трактори, самохідний обприскувач та комбайни Massey Ferguson. Нараз ми задоволені своїм вибором і те що ми прийшли до цього рішення, тому що багато питань було вирішено за допомогою цих машин», — зазначає пан Євген.

Свою думку щодо машини висловив також механізатор «Терра Юкрейн» Сергій Вознюк.

«Обприскувач придбаний весною і доволі таки все «шикарно»! У нас на полях встановленні зрошувальні системи, після них залишаються колії, я хочу сказати, завдяки тому, що обприскувач оснащено пневмоподушками, під час руху практично ніяких вібрацій не відчувається. Як з'явився обприскувач, то скажу так — хочеться ходити на роботу», — говорить пан Сергій.

Нагадаємо, що українські аграрії втратили можливість купувати та продавати сільгосптехніку нових зразків.