9 квітня 2021, 17:00, Техніка

BEDNAR пропонує аграріям універсальну борону для весняно-польових робіт

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Агрегат BEDNAR Striegel Pro з 6 рядами робочих зубів завтовшки 16 мм та довжиною 70 см підходить для весняного закриття вологи й механічного видалення бур’янів, для рівномірного розподілу пожнивних решток після проходу комбайна та руйнування капілярності зі збереженням вологи (провокація проростання падалиці та усунення шкідників), а також для роботи на пасовищах.

«Зростання врожайності більшості культур є результатом нових методів обробітку ґрунту, захисту рослин, удобрення, а також вирощування нових ефективних гібридів. Разом з тим, зростання врожайності також означає збільшення кількості пожнивних решток, які необхідно рівномірно та якісно розподілити по всій поверхні поля. Саме тому був розроблений Striegel Pro — агрегат, який подрібнює й рівномірно розподіляє пожнивні рештки по поверхні ґрунту, що робить заробку пожнивних решток значно ефективнішим», — говорить Ладіслав Беднар, засновник BEDNAR.

Читати по темі: Весняне боронування: чи потрібно щороку закривати вологу? Думки та поради експертів

Агрегат BEDNAR Striegel Pro, що працює діагонально від ходу комбайна, дозволяє легко, швидко й економічно розв’язати проблему з заробкою пожнивних решток.

Працюючи на глибині 2-4 см, борони Striegel Pro провокують максимально повне й швидке проростання падалиці, після чого вона швидко знищується хімічним або механічним способом.

BEDNAR Striegel Pro оснащується планкою Crushbar (регулюється гідравлічно), вертикальними колтер-дисками та подрібнюючим ножовим котком TrushCutter.

Агрегат Striegel Pro за допомогою бункера Alfa-Drill дозволяє вносити добрива або сіяти сидерати, а також вносити, наприклад, нітрат по стерні, для прискорення розкладання пожнивних решток.

Внесені штригельною бороною добрива потрапляють у вологий шар ґрунту й засвоюються, навіть якщо верхній шар трохи підсушений.

Модельний ряд BEDNAR Striegel Pro складається з агрегатів із шириною захвату від до 6 м до 12 м. Універсальні борони агрегатуються з тракторами потужністю від 80 к.с. до 300+ к.с.