16 лютого 2021, 15:30, ЗЗР

ALFA Smart Agro розпочне експорт пестицидів до Молдови

Про це повідомляють у прес-службі компанії.

Так, в Молдові були зареєстровані 1 фунгіцидний протруйник, 2 інсектициди, 4 фунгіциди, а також 5 гербіцидів. Переважна більшість продуктів призначені для застосування у системах захисту пшениці. Окремі препарати – для внесення на посівах соняшнику та ріпаку.

Загалом біологічні випробування та реєстрація продуктів ALFA Smart Agro в Молдові тривали близько двох років. Усі препарати, за висновками наукових установ, продемонстрували високу ефективність у своїх сегментах.

«Вихід на нові ринки — це логічний і запланований етап розвитку компанії ALFA Smart Agro. Ми вивчили особливості вирощування сільськогосподарських культур в Молдові і сформували лінійку продуктів, які відповідають потребам агровиробників. Препарати ALFA Smart Agro зможуть якісно підвищити ефективність систем захисту у регіоні», – говорить Тетяна Мосендз, комерційний директор ALFA Smart Agro.

Препарати, які ALFA Smart Agro планує експортувати, добре відомі в Україні високою ефективністю. Це, наприклад, інноваційний фунгіцидний протруйник Авіценна, фунгіцид ДОК Про, гербіцид Хаммер Дуо.

Представники компанії зазначили, що наразі формується дистриб’юційна мережа в Молдові, ALFA Smart Agro відкриті до пропозицій щодо співпраці, які можна відправити на e-mail: info@alfasmartagro.com.