12 лютого 2021, 15:30, Україна

В Києві відбудеться традиційна виставкова подія — АгроВесна 2021

В програмі «АгроВесна 2021» задіяні понад 250 компаній. Національними експозиціями будуть представлені Австрія, Данія, Німеччина, Нідерланди та Франція. Програма включає в себе 3 міжнародні виставки:

Зернові технології 2021

Міжнародна виставка «Зернові технології 2021» посідає головне місце серед спеціалізованих виставкових заходів України та спрямована на просування інноваційних рішень на різних стадіях виробництва, зберігання, переробки та транспортування зернових, бобових, круп’яних та олійних культур. Вона об’єднує провідних постачальників обладнання, дилерів і представників виробничого сектора як зернового ринку України, так і компаній міжнародного формату.

Традиційно, на агропромисловій виставці буде широко представлено обладнання для:

  • зберігання та переробки зернових та олійних культур;
  • виробництва комбікормів;
  • елеваторів та хлібоприймальних пунктів;
  • мукомельної, круп’яної промисловості.

Окремої уваги заслуговуватиме насіннєвий матеріал, засоби захисту рослин, лабораторне та ваговимірювальне обладнання, техніка та технології для виробництва зернової продукції.

Однією з переваг виставки є насичена ділова програма, яка може мінятись (з її деталями можна ознайомитись за посиланням). Вона включає галузеві форуми, конференції, семінари та майстер-класи.

Agro Animal Show

Міжнародна виставка Agro Animal Show — захід, що спрямований на просування сучасних технологій в галузь тваринництва і пропонує великий спектр техніки та обладнання, новітні науково-технічні розробки для господарств різних форм власності та розмірів, що професіонально займаються виробництвом тваринницької продукції.

Виставка представляє основні напрямки інноваційного розвитку галузі тваринництва, є унікальним інформаційним та торговельним майданчиком. Серед компаній , що приймають участь у виставці відомі в Україні та світі виробники техніки, обладнання, кормів, ветеринарних препаратів, засобів діагностики

Фрукти. Овочі. Логістика

Міжнародна виставка «Фрукти. Овочі. Логістика» — це найбільший в Україні виставковий проєкт сучасних аграрних технологій в овочівництві, промисловому садівництві та виноградарстві, презентація технологічного та інвестиційного потенціалу плодоовочевої галузі.

Це виставка професійного ділового спілкування, яка поєднує всіх учасників українського плодоовочевого бізнесу для вирішення проблем, які виникають на всіх ланках «від поля і саду до споживача».

Це також один з найбільш ефективних інструментів розвитку галузі та популяризації плодоовочевого бізнесу, що має практичну спрямованість на підтримку вітчизняного виробника овочевої та плодоягідної продукції, впровадження у виробництво передового досвіду організації промислового плодоовочівництва та садівництва.

Графік роботи виставки:

  • 16 лютого: з 09:00 до 16:30;
  • 17 лютого: з 09:00 до 16:30;
  • 18 лютого: з 09:00 до 15:30.