22 грудня 2020, 17:00, Насіння

На українському ринку з’являться нові гібриди цукрових буряків від SESVANDERHAVE

Про це повідомляє AgroElita.info.

«Завдяки наполегливій роботі селекціонерів та науковців компанії SESVANDERHAVE гібридний склад у нас суттєво оновився. За останні 3 роки до Державного реєстру сортів увійшли 13 нових гібридів цукрових буряків селекції SESVANDERHAVE та очікується ще 5 навесні 2021 р. Тому нам є що запропонувати — від новітніх і до сталих, перевірених часом варіантів», — розповідає Олександр Мельник, генеральний директор ТОВ «СЕСВАНДЕРХАВЕ-Україна».

Бельгійська селекція SESVANDERHAVE дуже добре знайома українським аграріям, адже присутня на ринку вже понад чверть століття. Ще краще ця селекція відома європейським сільгоспвиробникам, оскільки співпраця триває вже близько 200 років.

«Ми присутні майже в усіх виробничих посівах від Харкова до Львова. Доставивши насіння клієнтові, ми не зупиняємось. Увесь час — від сівби і до збирання — спеціалісти компанії «СЕСВАНДЕРХАВЕ-Україна» відвідують виробничі поля з цукровими буряками. Співпраця з буряківниками з нашого боку ніколи не зупинялась, а лише поглиблювалась. Так і продовжуватимемо надалі. Після поставки насіння, ми постійно відслідковуємо поведінку рослини та робимо певні висновки, які допомагають визначити виклики та правильно підібрати гібридний склад у майбутньому», — підкреслив пан Мельник.

Читати по темі: Типові нетиповості: що шкодить цукровим бурякам окрім звичних шкідників та хвороб