3 вересня 2020, 10:34, Технології

Досвідом вирощування пшениці з українськими агрономами поділяться вчені з США та Великобританії

Програма першого дня онлайн консиліуму передбачає розгляд тем, які стосуються агрономічних аспектів вирощування рослин та їх живлення.

Зокрема, детальніше про живлення культур розповість Джон Херд, який отримав ступінь в галузі рослинництва в Університеті Гвельфа та в ґрунтознавстві в Університеті Пердью.

Також серед спікерів першого дня заходу — Пол Білзборроу — старший викладач університету Ньюкасла. Він отримав ступінь доктора філософії та біохімії рослинництва у Ноттінгемському університеті.

Другий день заходу буде присвячено детальному вивченню проблем захисту пшениці, особливостям боротьби з бур’янами, хворобами та шкідниками.

Про хвороби зернових (включаючи фузаріоз, плямистість листя, іржу, кореневу гниль) та хвороби, що передаються через насіння детальніше розповість доктор Ендрю Фріскоп — доцент і патолог по вирощуванню зернових в Державному університеті Північної Дакоти.

Про комах-шкідників польових культур, дерев та чагарників учасникам розповість доктор Джанет Дж. Кнодель, професор кафедри патології рослин Державного університету Північної Дакоти.

Про системи землеробства на посушливих землях та боротьбу з бур’янами розповість Дрю Лайон, який свого часу отримав нагороду «Визначний Бур'янознавець» Західної Спільноти Науковців Бурянів. Його дослідницька та освітня програма спрямовані на інтенсифікацію систем землеробства в посушливих районах, поліпшення боротьби бур'янами озимої пшениці, більш ефективне використання опадів і методи збільшення прибутку від культур на посушливих землях.

Досвідом гербіцидного захисту рослин поділиться Сара Ланкаст — доцент та спеціаліст бур’янознавець в Університеті штату Канзас, яка, окрім цього, одержала ступінь доктора агрономії в Техаському університеті.

Зареєструватись на Аграрний Онлайн Консиліум можна за посиланням.

Заощаджуйте з промокодом «SuperAgronom» і купуйте курс з 5 дводенних модулів за $850, або скористайтесь знижкою у 10%, обираючи свої культури і модулі.

Подробиці та умови проведення заходу дізнавайтесь за телефоном +38 097 996 50 47+38 044 228 50 52 (Роман Гринишин — roman@travelite.com.ua).