19 серпня 2020, 16:05, Техніка

На АГРО-2020 компанія BEDNAR представила п’ять агрегатів для літньо-осіннього сезону

Про це в коментарі Traktorist.ua розповів комерційний директор компанії BEDNAR Україна Михайло Кришко.

«Я вважаю позитивним те, що цьогоріч представили п'ять агрегатів (минулого року був лише один). Всі вони досить цікаві та перспективні для українського ринку. Представлені моделі актуальні саме для літньо-осіннього сезону», — розповів комерційний директор BEDNAR Україна Михайло Кришко.

На стенді була представлена причіпна зернова сівалка Bednar Omega OO 6000 FL з передпосівною підготовкою, додатковим внесенням добрив та дисковими сошниками. Має дискове компонування за системою Twin-Disc, опційні дводискові сошники внесення добрив у міжряддя, пневматичний колісний офсетний коток, висівні дискові сошники за системою PSP. Агрегатується з трактором потужністю 200-280 к.с. Має вагу 7700-9600 кг залежно від комплектації.

Навісний дисковий лущильник Bednar Swifterdisc XN 500 короткої концепції використовується для швидкісного, низьковартісного та якісного лущення стерні, а також для підготовки ґрунту перед посівом. Має ширину захвату 5 м, два ряди зубчастих дисків 520*5 мм, задній каток, дискове компонування за системою Twin-Disc. Агрегатується з тракторами потужністю 150-180 к.с. Має вагу 3000-3900 кг залежно від комплектації.

Навісний глибокорозпушувач Bednar Terraland TN 3000 M7R інтенсивно змішує рослинні рештки, відкриває ущільнені шари ґрунту та проводить загальне відновлення ґрунтового профілю. Має робочу ширину 3 м, 2 ряди долот шириною 80 мм, задній гідравлічний шиповидний каток. Агрегатується з тракторами потужністю 250-300 к.с. Має вагу 1950-2350 кг залежно від комплектації.

Бункер для внесення добрив та насіння Bednar Ferti-Cart FC 3500 з однокамерним бункером об'ємом  3500 л та дозуючим пристроєм використовується для удобрення ґрунтового профілю гранульованими добривами та широкого посіву. Агрегатується з трактором потужністю 300-400 к.с. Має вагу 2800 кг.

За словами Михайла Кришка, не дивлячись на кризу, клієнти компанії активно цікавляться новою технікою та дуже часто намагаються купувати максимальну комплектацію.

«Більшість аграріїв, які ґрунтовно підходять до вибору техніки, хочуть максимальну комплектацію. Іноді навіть клієнти, які купили спочатку неповну комплектацію, зараз дозамовляють додаткові опції, які дозволяють ще більше підвищити ефективність агрегата. Це можна пояснити тим, що основні наші конкуренти у преміум сегменті, навіть у базовій комплектації, коштують відчутно дорожче, ніж наша продукція. Тому ми можемо легко пропонувати максимальну комплектацію за адекватну ціну», — відзначив Михайло Кришко.