10 серпня 2020, 10:00, Технології

На Силосному воркшопі аграрії дізнаються про вирощування та заготівлю силосної кукурудзи

На Силосному воркшопі аграрії матимуть змогу дізнаєтесь, як заготовити силос, щоб збільшити надої.

«Ми розкажемо на якій висоті треба збирати кукурудзу і як це може впливати на зростання молочної продуктивності ВРХ. Продемонструємо різницю між зерновими і силосними гібридами. Порівняємо кукурудзяні гібриди і покажемо, чому треба обирати саме силосні», — зазначають в компанії LNZ Group.

Повідомляється також, що на Силосному воркшопі відомий в Україні спеціаліст в галузі молочного і м'ясного скотарства Михайло Травецький, представник стейкхолдерів, кандидат ветеринарних наук, директор ТОВ «Проект Травецький», експерт з ефективного управління тваринництва — поділиться практичним досвідом та розкаже про особливості силосних гібридів кукурудзи, а також принципи годівлі ВРХ.

Окрім цього, для учасників заходу буде продемонстровано правильність закладання силосу в силосну яму для отримання якісного корму, щоб збільшити надої у ВРХ та зменшити собівартість молока.

Більше про Програму заходу дізнавайтесь за посиланням. За детальною інформацією звертайтесь до представників компанії LNZ Group у вашому регіоні.