SHARE
Врожайність зернових та силосних гібридів

UNIVERSEED в 2019 році
Врожайність зернових та силосних гібридів

UNIVERSEED в 2019 році
UNIVERSEED – бренд насіння, створений поєднанням північноамериканської селекції та українського аграрного досвіду. LNZ Group вибирає кращу генетику з Канади та США і досліджує її через суворий процес перевірки та відбору на місцях в Україні. Ця унікальна програма дозволяє розповсюджувати всесвітньо відому генетику на українських землях.
Зернові гібриди кукурудзи бренду UNIVERSEED
Кукурудза є дуже важливою культурою в світовому виробництві зерна. Для будь-якого сільськогосподарського виробника важливою є оптимізація витрат та збільшення прибутку з одиниці площі. Тому компанія LNZ пропонує гібриди північноамериканської та канадської селекції.
Силосні Leafy і Leafy-Floury гібриди кукурудзи з борошнистим типом ендосперму зерна вирощуються вже понад 25 років. За цей час вони пройшли перевірку на відповідність суворим вимогам до агротехнологічних характеристик, поживної цінності та молочної продукції, отриманої в результаті їх споживання. Зараз такі гібриди вважаються окремим типом кукурудзи.
Силосні гібриди кукурудзи бренду UNIVERSEED


Силосні гібриди кукурудзи бренду UNIVERSEED


Силосні гібриди кукурудзи бренду UNIVERSEED, що вводяться до повнораціонної суміші для дійних корів, високоякісні і легко засвоюються, добре пережовуються та сприяють швидкому виробленню високоякісного молока. Урожай цього типу вирізняється високим вмістом засвоюваного крохмалю та клітковини, довшим періодом жнив, протягом якого рослини підтримують потрібний рівень вологості, достатнім рівнем цукру, що забезпечує ферментацію, і відносно низькою тривалістю силосування, щоб мати змогу заощадити на зберіганні та зменшити втрату сухої маси.
Показники врожайності
у областях України у 2019р.
Київська область
Дніпропетровська область
Полтавська область
Запорізька область
Сумська область
Тернопільська область
Чернівецька область
Хмельницька область
Черкаська область
Кіровоградська область
Одеська область
www.universeed.pro
+38 097 00077 72
universeed@lnz.com.ua
Выполнено с помощью Disqus